عباس صفوی در گفت و گو با ایرنا افزود: کلم بروکلی حاوی مادهای موسوم به سولفورافان است که سلولهای سرطانی را مورد هدف قرار داده و این سلولها را به روش موثر نابود میکند.
وی با بیان اینکه کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش و سرشار از مواد مغذی است، اظهار داشت: این نوع سبزی سرشار از فیبر، ویتامین A و ویتامین K است و باعث پیشگیری از سرطانهای معده و روده میشود.
این متخصص تغذیه، کلم بروکلی را دارای آنتیاکسیدان قوی دانست که از اثرات مخرب رادیکالهای آزاد در بدن برای بروز بیماریهای قلبی و آلزایمر پیشگیری میکند.
صفوی پیشنهاد داد افرادی که به خوردن مواد لبنی چون شیر حساسیت دارند، میتوانند کلم بروکلی مصرف کنند زیرا این سبزی، منبع خوبی برای تامین کلسیم است.
وی افزود: همچنین کلم بروکلی با داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین C به جذب آهن در بدن کمک کرده و از سرماخوردگی افراد پیشگیری میکند.